0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Populaire school artikelen, leuk op schoolreisje en werkweek

De periode van de schoolreisjes is aangebroken. De maanden april, mei, juni en juli zijn het hoogseizoen voor schoolreisjes. Zoals u weet vinden kinderen het leuk om op schoolreisje te gaan, maar ook om cadeautjes te krijgen. Waarom zou u het niet combineren? De lach op al die gezichtjes is toch onbetaalbaar? 

Handige school artikelen voor op schoolreis
Geef alle kinderen tijdens een schoolreisje hetzelfde bedrukte petje, bedrukte t-shirt of linnen rugzakje met het logo van de school en/of een leuke tekst. Deze school relatiegeschenken kunnen heel handig zijn om bijvoorbeeld een groep bij elkaar te houden en te herkennen in een druk pretpark.

Naast deze praktische school artikelen kunt u ook kiezen voor echte ‘cadeautjes’ voor de kinderen. In de Van Helden webshop vindt u een uitgebreid assortiment spelletjes en speelgoed. De keuze is zeer gevarieerd; van knuffel, jojo en tekenset tot frisbees en digitale sudoku-spellen met touchscreen.

Voor de oudere kinderen…
Natuurlijk zijn bedrukte t-shirts en rugzakken niet alleen handig voor basisscholen maar zeker ook voor oudere kinderen die in het buitenland op schoolkamp of werkweek gaan. Zeker wanneer u de t-shirts in een extra opvallende kleur kiest of laat bedrukken met een originele tekst zullen ze dat erg leuk vinden.

Back to top