In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Opgeladen met relatiegeschenken

We zijn met z’n allen druk in de weer, soms vergezeld met een laptop, tablet of smartphone. Dit kan erg vermoeiend zijn. Niet alleen u bent op, maar ook uw apparatuur heeft tijd nodig om op te laden. In ons assortiment vindt u diverse opladers, voor al uw apparatuur.

Nieuw in ons assortiment is de powerbank. Deze 'nood' batterij is perfect om de batterij van uw smartphone, camera of tablet bij te laden. Ook voor onderweg hebben wij voor u de perfecte oplader. De USB Car chargers zijn onmisbaar in uw auto. Deze oplader plugged u gemakkelijk in de aansteker van uw auto en vervolgens kunt u al uw apparaten met USB aansluiting opladen. 

Onze solar chargers hebben hetzelfde effect. Deze opladers laden uw lege batterijen op, maar dan met zonne-energie. Zo kunt u uw mobiele apparaten op een ecologische en duurzame manier opladen.

Het unieke aan de opladers is dat u deze kunt laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Zo geeft u gegarandeerd een effectief relatiegeschenk weg, dat altijd gebruikt zal worden door uw relaties. Voor meer inspiratie kijkt u in onze speciale 'opladers' nieuwsbrief. Kijk voor smart relatiegeschenken ook eens op onze speciale pagina met al onze smart gadgets.

Back to top