In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Ontdek uw succes met LoyalTea® relatiegeschenken. Loyaliteit begint bij de bron!

LoyalTea® is een selectie theebladeren van de beste kwaliteit. Rechtstreeks vanuit de beste theetuinen: nieuw, gezond, lekker, duurzaam, eerlijk & puur. Ontspannen en genieten van de heerlijke smaken (Earl Grey, Breakfast, Forest Fruit en Green. LoyalTea® is de autoriteit op het gebied van luxe thee als relatiegeschenk.

Waarom thee als communicatiemiddel? Hiermee brengt u uw bedrijf, merk of event op een positieve manier onder de aandacht. U laat uw klanten en relaties genieten van een heerlijke, verantwoorde kop van uw eigen (h)eerlijke thee. Ook is de waarde van relatiegeschenken enorm. De herinnering van uw logo/merk is 2x hoger bij relatiegeschenken dan bij TV of radio. Bekijk hier meer over de meerwaarde van relatiegeschenken.

De thee artikelen zijn te bedrukken zodat u het ook echt uw thee kunt maken. De mogelijkheden tot bedrukken zijn talrijk en variëren van artikelen met losse thee, een bepaalde smaak, volledig bedrukt theeverpakkingen, tot zelfs uw eigen theelabel. Bovendien zijn LoyalTea® artikelen zeer snel leverbaar.

Waarom LoyalTea®?
LoyalTea® is een exclusief relatiegeschenk, en zal een goede indruk achterlaten bij uw relaties. Thee is het meest gedronken drankje ter wereld, wat het uitermate geschikt maakt om uw reclameboodschap mee uit te dragen. Met LoyalTea® heeft u een geweldig product in handen, dat ingezet kan worden voor al uw promotionele activiteiten. Daarnaast word er 1% gedoneerd van de omzet van LoyalTea® aan de lokale projecten voor beter onderwijs, gezondheidszorg en huisvesting.

Back to top