In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw relatiegeschenk: Broodtrommel Have a Break

Iedereen moet eten, elke dag zo'n drie keer gemiddeld. Ook uw werknemers, potentiële klanten en relaties. Nieuw in de webshop van Van Helden is de broodtrommel Have a Break.

Deze lunchtrommel is een origineel relatiegeschenk dat gemakkelijk bedrukt kan worden met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Bijkomend voordeel is dat een broodtrommel iedere dag gebruikt word en uw bedrijfsnaam dus iedere dag onder ogen van uw doelgroep komt.

Broodtrommel Have a Break
De meest ideale brooddoos in zijn eenvoudigste vorm. Deze broodtrommel bestaat uit 2 delen en is in hoogte verstelbaar. Op het platte deksel is veel ruimte voor het plaatsen uw reclame of logo. De broodtrommel wordt geleverd met een elastiek. Deze lunchbox is te bestellen in de kleuren rood, blauw en wit. De afmeting van de broodtrommel is (in kleinste vorm) 20x13.5x5 cm.

Een handig relatiegeschenk voor bedrijven die veel buiten werken, bv. in de bouw. Maar uiteraard ook geschikt voor kantoormedewerkers, scholen, creches en kinderdagverblijven!

Brood relatiegeschenken
In het assortiment zijn nog meer 'brood relatiegeschenken' te vinden. Natuurlijk de broodnodige messenblokken en messensets om uw brood te snijden, maar ook een katoenen broodzak voor stokbroden en een Philips Broodrooster.

Back to top