In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw in het assortiment; B&C Collection Passion for Fashion!

B&C Collection® is een complete collectie van 126 modellen en 109 kleuren binnen 7 gamma’s promotionele kleding. U kunt kiezen uit
t-shirts, polo’s, overhemden, sweaters, fleecejassen, winterjassen en blouses. Het promotietextiel bestaat uit dames-, heren-, uniseks- en kidskleding.

Ideaal te gebruiken als bedrijfskleding of voor uw relaties. Niets is mooier om uw bedrijfsnaam of -logo voor- of achterop een mooi kledingstuk te zien. Het schept een band binnen uw organisatie en het staat nog professioneel ook. Het B&C logo symboliseert de 5 kenmerken van de B&C collectie: Creativiteit, mode, verfijning, gevoel, en tijdloosheid. Laat u verrassen door de scherpe prijsstelling.

Hieronder een uitleg over de verschillende kledinglijnen van B&C Collection®

B&C DUO CONCEPT
Het DUO concept van B&C is een kledinglijn verkrijgbaar in diverse sets van 2 modellen, één voor de vrouw en één voor de man. Vorm en stijl verschilt maar past perfect bij elkaar. Leverbaar in een ruime keuze aan kleuren en maten, binnen alle segmenten van de B&C Collection; t-shirts bedrukken, polo’s bedrukken, overhemden bedrukken, sweaters bedrukken, fleecejassen bedrukken en jacks bedrukken.

B&C BIOSFAIR COLLECTION
De enige manier om onze planeet en de mens te redden is de Bioequitability te respecteren**. B&C heeft daarom de B&C BIOSFAIR COLLECTION geintroduceerd. De B&C BIOSFAIR COLLECTION is een gecertificeerde collectie van 100% Biologisch katoen geproduceerd volgens het principe van eerlijke handel gecombineert met die van de agrobiologie. Het is de unieke oplossing die niet alleen economische ontwikkeling maar ook een totaal respect voor het milieu en de biodiversiteit waarborgt. **Bioequitability = Eerlijke handel + biologisch.
Back to top