In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw: een Nederlandse uitvinding en ook nog milieuvriendelijk!

Een innovatief, met delfsblauwe print en ook nog milieuvriendelijk relatiegeschenk. Klinkt als een heel geschikt relatiegeschenk voor uw vaste klanten. We hebben het hier over de zeer bijzondere Digitz EZmouse. Dit is een draadloze computermuis die NIET op batterijen werkt. Geen ergernis meer wanneer u druk bezig bent en de batterijen van de muis zijn leeg. Met de EZmouse kunt u namelijk gewoon doorwerken door middel van het interne 'power backup' systeem, terwijl hij opgeladen wordt via de USBpoort in uw computer.

U bespaart op batterijen, het is minder belastend voor het milieu en door het ultraplatte ergonomische design 'bespaart' u ook uw pols.

De EZmouse is uiteraard te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of reclametekst. U kunt ook kiezen voor een fullcolour bedrukking.

Bluedelft EZmouse

Nieuw is nu ook de EZmouse met authentieke Royal Delftsblauwe decoratie en het logo van Royal Delft. De EZmouse is een luxe relatiegeschenk en zal geleverd worden in een luxe verpakking, met handleiding, een fluwelen zakje en een origineel certificaat van echtheid in 9 talen.

Back to top