In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw! De Van Helden Relatiegeschenken Nieuws RSS feed!

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, noviteiten en ontwikkelingen over relatiegeschenken, promotionele artikelen, premiums, gadgets en bedankjes? Abonneer u dan gratis op de Van Helden Relatiegeschenken Nieuws RSS feed!

Wat is een RSS-feed?
RSS staat voor Really Simple Syndication. Met RSS kunt u ervoor zorgen dat als Vanhelden.be een nieuwsartikel toevoegt aan de site over Relatiegeschenken onderwerpen u meteen een automatische waarschuwing krijgt. Om het bericht te kunnen bekijken, heeft u een RSS-reader nodig. Met de RSS-reader en de RSS-feeds kunt u direct zien of er nieuwe informatie op de site is verschenen.

Waarom is RSS handig?
RSS kan u veel werk uit handen nemen. Als u bijvoorbeeld dagelijks een groot aantal vaste websites bezoekt met ieder hun eigen informatie, dan moet u al deze sites afzonderlijk bezoeken. U moet de site opzoeken, kijken of er nieuws voor u is en vervolgens doorgaan naar de volgende site. Met RSS is dat overbodig geworden.

Meer lezen over RSS?

Dus, de Van Helden Relatiegeschenken Nieuws RSS feed is:
http://www.vanhelden.be/feeds/relatiegeschenken-nieuws.rss

Back to top