In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw: De Hockeyplu, een gericht schot op het doel

Nieuw in het assortiment van Van Helden, de Hockeyplu. Een opvallend, origineel maar vooral kwalitatief relatiegeschenk. De Hockeyplu is een zeer geschikt geschenk voor uw vaste klanten. Een (bedrukte) paraplu zal zeker vaak gebruikt worden in het regenachtige België en daarmee ook vaak uw logog of bedrijfsnaam uitdragen op straat.

De Hockyplu is zeer hoge kwaliteit en heeft baleinen en een stok van fiberglas, 8 segmenten en een handvat met easy sliding runner.

Een gericht schot op het doel
Heeft u een aantal potentiële klanten die u graag naar u toe wilt trekken? Doe dan een gericht schot op het doel met deze Hockeyplu. Een relatiegeschenk kan nieuwe klanten aan u binden en ze een goed beeld geven van waar uw onderneming voor staat en uit wil dragen. 

Naast een regenachtig klimaat, is er in België ook vaak sprake van wind. Deze nieuwe Hockeyplu is windproof waardoor hij ook met wind te gebruiken is.

Back to top