In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nietmachine bedrukken? Ga voor een innovatief relatiegeschenk!

Hoe graag we het ook willen, niet alles is te digitaliseren. Nog steeds komen wij om in het papier en is ons bureau een zooitje. Waar ligt de schaar, waar ligt de plakband en waar heb ik die bedrukte nietmachine toch gelaten? Van Helden heeft twee tips om dit te voorkomen. Tip 1. Houd uw bureau netjes. Neem een halfuurtje per week om uw gehele bureau op te ruimen en uw papieren te ordenen. Tip 2. Schaf nieuwe en innovatieve kantoorartikelen aan, zoals de Tapler.

De Tapler is een nietmachine én plakbandhouder in één. Dit gepatenteerde model is ruimtebesparend, heeft een elegante uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien staat het mooi op uw bureau en dat van uw relaties. Daarbij is alles altijd binnenhandbereik. Voor meer inspiratie voor in het kantoor, bekijkt u ons assortiment kantoorartikelen. Blader ook eens door onze nieuwe winterbrochure.

Back to top