In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

MVO, ECO en Groene relatiegeschenken

Overal om ons heen wordt gestrooid met de term MVO. Maar op wat voor manier kan een organisatie nu écht bijdragen aan een betere wereld? Van Helden houdt zich niet alleen bezig met bewust ondernemerschap, maar gaat een stap verder. Door te focussen op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu.

Strenge gedragscode
Wie maatschappelijk verantwoord onderneemt, geeft zijn organisatie een positieve lading. “Bovendien verdient bewust ondernemerschap zich altijd terug”, aldus directeur Arno van Helden. “Voor ons is het vanzelfsprekend om bij te dragen aan een duurzame samenleving en we schromen niet om ons te conformeren aan een strenge gedragscode. We gaan daarin ver en hebben niet alleen alles vastgelegd wat te maken heeft met verantwoord en duurzaam omgaan met milieu, mensen en wet- en regelgeving. Ook rijden we in zuinige bedrijfsauto’s en wordt tijdens de gehele life-cycle van een mailing (productie, opslag, distributie, verzending) bekeken hoe er zo min mogelijk CO2 uitstoot gerealiseerd kan worden.’’

Mentaliteit en integriteit
“Mentaliteit en integriteit zijn essentiële onderdelen in onze gedragscode. We eisen een correcte instelling van iedereen die bij Van Helden werkt en wie met ons werkt. Daarnaast levert spaarzaam
omspringen met energie, minder waterverbruik en een kleinere afvalstroom direct een forse besparing op de kosten op. Dat ziet de klant terug in blijvend scherpe prijzen.”

Relatiegeschenken van milieuvriendelijke grondstoffen
In het verlengde van de gedragscode ligt de uitbreiding van het assortiment. “Het aantal artikelen dat is gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen, is groot en groeit nog steeds. De eerste voorbeelden zijn onze pennen van maïs en t-shirts van organisch materiaal. Eenmaal versleten gaan ze weer helemaal terug naar de natuur. Iets waar je ook als milieubewuste afnemer prima bij je klanten mee voor de dag kunt komen.” 

Meer milieuvriendelijke en eco artikelen vindt u hier:
- Eco pennen
- Eco notitieboekjes
- Eco textiel
- Eco tassen

Back to top