In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Mobiele relatiegeschenken webshop Vanhelden.be live!

Nieuw: De mobiele webshop van Van Helden Relatiegeschenken is live gegaan. Wanneer bezoekers via een smartphone, iPad / tablet naar Vanhelden.be gaan dan wordt men direct doorgestuurd naar de speciale mobiele website (m.vanhelden.be). Het is de 1ste mobiele website in de relatiegeschenkenbranche.

“We merken dat internet ook in onze branche belangrijker wordt. Steeds vaker worden er ’s avonds bestellingen gedaan op Vanhelden.be. De afgelopen periode zagen we dat een groter percentage van de bezoekers via een smartphones of iPad op onze website is gekomen. Daarom hebben we besloten een mobiele website te ontwikkelen die voldoet aan alle huidige eisen”, aldus algemeen directeur Arno van Helden.

De navigatie, uitstraling en functionaliteiten van de mobiele website zijn uiteraard helemaal aangepast voor het gebruik via smartphones of iPads / tablets. Zo kan heel makkelijk en snel gezocht worden door een zoekterm, merk of artikelnummer in te typen. Ook kan verder gefilterd worden op rubriek, merk, kleur of kenmerk. Op de homepage zijn een aantal weektoppers te zien.

Offerte aanvragen
Op dit moment kan alleen een offerte aangevraagd worden. Na de aanvraag controleren we alle gegevens en sturen we de definitieve offerte per e-mail of nemen we contact op.

Contact
Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of bij het bestellen van uw relatiegeschenken. Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier. Ook kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Back to top