In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Meer relatiegeschenken voor minder

Vanavond begint de kerst en is hét geefmoment van het jaar aangebroken. Steeds meer bedrijven stonden voor de vraag wat ze hen medewerkers en relaties nu cadeau gaan geven. Uit het onderzoek van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat het aantal kmo's dat cadeaus uitdeelt dit jaar gestegen is van 83 naar 87 procent. Al is het echter wel zo, dat bedrijven door de crisis minder dure geschenken weggeven.  Populaire relatiegeschenken die vanavond onder de kerstboom liggen, zijn onder andere dranken en lekkernijen.

Gelukkig biedt Van Helden de oplossing voor bedrijven die meer voor minder willen geven. In ons assortiment vindt u verschillende relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met uw logo of boodschap. Leuk voor het eindejaar en om bijvoorbeeld 2014 te starten met nieuwjaarsgeschenken, is een gepersonaliseerd cadeau. Laat luxe pennen graveren met bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers. Blader eens door de catalogus voor nog meer inspiratie.

Back to top