In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Marketing Day 2012 groot succes, mede door Goodybag Van Helden

Afgelopen donderdag 22 maart 2012 werd de Marketing Day georganiseerd en wat een succes was het. Het was erg druk en de bezoekers konden een uitgebreid programma van visionairs, inspirerende cases en workshops verwachten.

Het thema was: Media Banquet. Dit thema is gekozen omdat men uit steeds meer verschillende media kan kiezen om te communiceren naar/met de doelgroep. Ook was er een uitwisseling van Tips and Tricks onder marketeers.

Kijk voor meer informatie op Marketingday.be.

Goodybag
De Marketingday is mede een succes geworden door de goodybag die Van Helden heeft gesponsord. Bezoekers van de Marketingday kregen bij vertrek een vrolijke rode tas van Van Helden met daarin allerlei gratis gifts voor de bezoekers, waaronder ook een
2-in-1 Balpen/Markeerstift Duo.

Persoonlijk advies
Wilt u graag persoonlijk advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk of heeft u een vraag? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of het contactformulier.

Back to top