In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Van Helden

Van Helden Relatiegeschenken is milieubewust en heeft daarom diverse groene promotieartikelen in het assortiment opgenomen om u te helpen bij groen ondernemen.

Maatschappelijk verantwoorde relatiegeschenken zijn helemaal van deze tijd! Het wordt steeds meer duidelijk dat we een milieubewuste richting in moeten slaan om de aarde te sparen. Steeds meer mensen en bedrijven staan daarom open voor groen ondernemen. MVO relatiegeschenken leveren niet alleen een positieve bijdrage aan uw naamsbekendheid en uitstraling maar ook aan de maatschappij. Laat ook met uw bedrijf zien dat u verantwoord met onze planeet omgaat en een balans wilt bereiken tussen People, Planet en Profit.

Van Helden heeft een uitgebreid assortiment met ecologische en milieuvriendelijke artikelen die u met een gerust MVO-hart kunt weggeven en die actief bijdragen aan uw duurzame imago. Bekijk bijvoorbeeld de balpen die gemaakt is van mais, een klokje wat werkt op water i.p.v. batterijen, een ecologische lanyard, organic t-shirt, knijpkat zaklamp of de milieuvriendelijke usb stick.

Hieronder word in het kort uitgelegd wat maatschappelijk verantwoord ondernemen is en waarom groen ondernemen van belang is voor uw bedrijf.

Wat is MVO?
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten  op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Back to top