In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Levertijd bedrukte relatiegeschenken nu binnen 8 werkdagen

De levertijd voor bedrukte artikelen is binnen 8 werkdagen, na akkoord van de digitale drukproef (op dezelfde dag) en mits de artikelen op voorraad zijn. U heeft uw bedrukte relatiegeschenken vanaf nu dus nog sneller in huis! Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk.

Voorheen was de levertijd op enkele artikelen circa 10 werkdagen. Door optimalisatie van het productieproces hebben we nu de levertijd voor alle bedrukte artikelen kunnen verkorten.

Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig.

Uw orderbevestiging
Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per post. De planningsdatum van de levering staat op deze orderbevestiging. Staat er geen datum vermeld? Dan wordt uw order geleverd volgens onze standaardvoorwaarden: de eerste twee cijfers van het ordernummer, vermeld op uw orderbevestiging, geven de planningsweek aan. Planningsdata zijn onder voorbehoud.

Op welk tijdstip wordt uw bestelling bezorgd?
Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Indien uw artikelen met spoed worden geleverd, ontvangt u uw bestelling vóór 11.00 uur. Voor spoedbestelling geldt een meerprijs. Ook voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend.

Back to top