In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Let op: aanstaande maandag 15 augustus ruim 300 nieuwe relatiegeschenken!

Aanstaande maandag 15 augustus kijkt u uw ogen uit op Vanhelden.be! Het assortiment zal worden uitgebreid met ruim 300 nieuwe relatiegeschenken, 2 nieuwe A-merken en de stijlvolle cadeauboxen. Zorg dus dat u maandag 15 augustus online bent en de eerste keus hebt uit deze vele nieuwe artikelen!

Ruim 300 nieuwe relatiegeschenken
Een uitbreiding van ruim 300 artikelen is natuurlijk niet niets. We kunnen u dan ook mededelen dat ze allemaal zorgvuldig geselecteerd zijn op verzoek van veel klanten en op basis van dé nieuwste trends. We gaan ervan uit dat ook het juiste relatiegeschenk voor u erbij zit!

Twee nieuwe A-merken
Aanstaande maandag zullen er ook twee nieuwe A-merken geïntroduceerd worden. De nieuwe merken zijn Maastricht Porselein en Matterhorn. Als u op zoek bent naar mokken en kop en schotels voor professioneel gebruik is Maastricht Porselein zeer geschikt. De mokken zijn gemaakt van hard porselein, de breuk- en krasbestendigheid is hierdoor heel hoog, evenals de gebruiksvriendelijkheid. Matterhorn is een merk dat gespecialiseerd is in outdoorkleding voor werk en vrije tijd. Enkele kernwaarden zijn: hoogwaardige materialen, tijdloze designs en geschikt voor ieder seizoen. See it yourself on monday!

Back to top