In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Kerstgeschenken top 4 voor relaties en personeel

Het einde van het jaar breekt aan. Tijdens de sfeervolle feestmaand mogen geschenken uiteraard niet ontbreken. Door de kerstgeschenken te bedrukken met een originele tekst, een naam of uw logo zorgt u voor een uniek geschenk met een blijvende indruk. Wat geeft u uw relaties dit jaar? Er is volop keuze, van knuffelberen tot luxe wijnsets. Wij helpen u een keuze te maken met de top 4 kerstgeschenken voor 2015.

1. Een echte kerstsfeer

Niets is zo sfeervoller dan lampjes, kerstballen en kaarsen. In ons kerst assortiment kunt u zich laten verrassen door de mooiste kerstartikelen die bijdragen aan de decoratie van het huis of kantoorpand. De kerstballen X-mas Tree is een leuke geschenkverpakking gevuld met kerstballen en is ook plezant om weg te geven aan de kinderen.  Ook de theelichtglaasjes, kerststerren en LED sneeuwvlokjes zijn kleine geschenken met een sfeervol karakter. Deze kunnen ook op tafel gelegd worden voor een sfeervol diner met relaties, personeel of klanten.

 

2. Voor onder de kerstboom

Heeft u al een leuk geschenkje voor de kerst, bijvoorbeeld een gegraveerde pen met naam, een warme trui of handige wintergadgets, maar weet u niet hoe u deze het beste inpakt. Een persoonlijke verpakking bedrukt met uw logo, naam of originele tekst kan een leuke oplossing zijn. Kies voor een leuke kerst geschenkbox of een geschenkdoos in de vorm van een tasje. De box en tasje zijn voorzien van een 3D Kerstman, sneeuwpop of rendier en zijn daardoor ook erg leuk om weg te geven aan kinderen. Voor een echte traditionele verpakking is de kerstsok wellicht leuk. De kerstsok is ook erg geschikt om te vullen met kleine gadgets en weggevers.

3. De weg naar kerst toe

Niet alleen kerst is leuk om samen te delen, maar ook de weg ernaartoe. Ook dit kunt u delen met relaties en personeel. De traditionele adventskalenders zijn hiervoor zeer geschikt, maar ook de creatieve aftellers zijn leuk om weg te geven, zoals de kerstafteller en de Adventshuis Kerst. Voor kinderen is het ook leuk om voor een leuke bezigheid te zorgen tot de kerstdagen. Denk bijvoorbeeld aan leuke knutselideeën, zoals kerstballen schilderen. Zo wordt ook de weg naar kerst toe extra plezant.

4. Culinaire hoogstandjes

Wat is kerst nu zonder de zalige kerstgerechten en een glas wijn? Ook als u niet bij het kerstdiner van uw relaties kan zijn, kunt u ze nog wel een blijvende herinnering schenken. Op de kersttafel mag absoluut geen wijngeschenkkist en decanteerset ontbreken. Ook de traditionele kaasplankje is onmisbaar tijdens de feestmaand, aangevuld met een heerlijke glühwein. Het zalige kerstdiner wordt afgesloten met een chocoladefondue. Deze keukengeschenken zullen zeker zorgen voor een onvergetelijke kerst.

 

Back to top