In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Kerst tip: ontvang bij bestelling Cross pen gratis Cross vulpotlood

De decembermaand komt steeds dichterbij. Bestel nu uw bedrukte kerst- en eindejaarsgeschenken om ze op tijd in huis te hebben. Kies bijvoorbeeld voor een luxe pen als kerst- of eindejaarsgeschenk. Uw relaties zullen dit zeker waarderen. 

Ontvang gratis vulpotloden bij bestelling van de;
- Cross Century Classic balpen Lustrous Chrome
- Cross Century Classic balpen Black

Dus bestelt u 12 Cross Century Classic balpennen Black dan ontvangt u gratis ook 12 Cross vulpotloden

De actie is geldig tot 31 december 2011 en zolang de voorraad strekt.

Cross pen
De Cross pennen zijn zeer luxueus afgewerkt. De Cross Century Classic Balpen Black is bijvoorbeeld een klassieke, maar tijdloze, balpen in mat zwarte uitvoering die is afgewerkt met 24-karaats gouden details. Andere Cross pennen zijn afgewerkt met chroom of soepel kalfsleer met krokodillen of python motief. De Cross pen is een zeer stijlvol relatiegeschenk.

Op Vanhelden.be kunt u naast een Cross balpen ook een Cross vulpen, Cross Vulpotlood, Cross Schrijfset en Cross Rollerball pennen bestellen. U vindt alle Cross pennen op de merkenpagina van Cross.

Heeft u een vraag over de actie of over het bestellen van een Cross pen? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top