In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Kerst en Eindejaar, een goed moment om uw relaties wijn cadeau te doen!

Zoals u weet zijn bestaande relaties erg belangrijk. Uiteraard wilt u uw vaste klanten, leden, relaties en gewaardeerde medewerkers laten weten hoe belangrijk ze voor u zijn.

Kerst of oud/nieuw jaar is een mooi moment om uw waardering te tonen. U kunt ze bedanken voor de samenwerking of inzet van het afgelopen jaar en uw waardering tonen met een luxe kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk.

Wijncadeau aan uw relatie geven? Kies uit ons uitgebreide assortiment
Vanhelden.be heeft een uitgebreide lijn wijngerelateerde relatiegeschenken (tip! tik 'wijn' in de zoekbox bovenin de site). U kunt dan denken aan een luxe wijnset of wijngeschenkkist maar ook een kleiner wijn cadeau zal zeker in de smaak vallen zoals een wijnflesopener, wijnkaraf of een wijnkoeler. Kunt u niet kiezen uit het uitgebreide assortiment? Graag helpen we u een beetje op weg en daarom hebben we speciaal voor u een top 10 samengesteld met populaire wijncadeaus en wijnpakketten.

Top 10 Populaire wijncadeaus en wijnpakketen
1. NIEUW > Cadeaubox Passie voor wijn
2. NIEUW > Wijnstopper Diamond
3. Wijngeschenkkist Bordeaux
4. Wijnkist Chess
5. Wijngeschenkenset Elzas
6. Wijnset Bottle
7. 7-delige wijnset
8. Luxe karafset Quarte Verres
9. Wijnset Handi Wine
10. Wijnset Lanquedoq 4-delig

Back to top