In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Jubileumjaar 2012, reden te meer om te kiezen voor Charles Dickens!

Van Helden Relatiegeschenken voert het luxe schrijf- en lederwarenmerk Charles Dickens, vernoemd naar de Engelse romanschrijver die iedereen wel kent van zijn Christmas Carol en de oude vrek Scrooge. In 2012 zijn er wereldwijd festiviteiten en activiteiten om de 200ste verjaardag van Charles Dickens te vieren. Dit jubileumjaar wordt in december 2011 al ingeluid. Een goed idee om de mooie producten van Charles Dickens als eindejaars- en relatiegeschenk aan uw relaties te schenken!

De relatiegeschenken zijn geschikt voor heren en dames. Vooral de fraaie, met Swarovski-steentjes bezette pennen, sleutelhangers en tassenhanger zijn favoriet bij de dames. De collectie is opgenomen in onze catalogus en natuurlijk ook te vinden op www.VanHelden.be. Met Charles Dickens beschikt u over een merk met alles wat u van een merk mag verwachten, zoals uitstraling (ook in de verpakking), kwaliteit, garantie etc. De relatiegeschenken zijn daarom zeer geschikt als kerst- of eindejaarsgeschenk. En helemaal dit jaar, in de aanloop naar 2012, dat internationaal is uitgeroepen tot Dickens Jaar.

Kleurrijk figuur
Met Charles Dickens komt u met een goed verhaal bij uw klanten binnen! Het kleurrijke leven en werk van de beroemde schrijver bieden talloze aanknopingspunten en is dus uitermate geschikt als relatiegeschenk of in een loyaliteitsprogramma. Met het komende Dickens Jaar is er nog eens een extra en actuele  aanleiding om te kiezen voor de Charles Dickens collectie.

Werken in schoensmeerfabriek
Charles Dickens werd op 7 februari 1812 in Kent geboren en verhuisde op zijn tiende met zijn familie naar Londen. Omdat het thuis armoe troef was, moest de jonge Charles vaak van school verzuimen om te gaan werken. Op twaalfjarige leeftijd werkte hij al 10 uur per dag in een schoensmeerfabriek. De omstandigheden waaronder de arbeiders moesten leven en werken werden een belangrijk onderwerp in zijn latere werk. Toen hij vijftien was, kwam hij te werken op een advocatenkantoor. Hij leerde zichzelf stenografie en werd na enige tijd kamerverslaggever voor het dagblad de Morning Chronicle. In die tijd ontstond uit zijn journalistieke werk zijn eerste literaire werk in de vorm van beschrijvingen van het Londense  leven en het buitenleven. Deze werden later gebundeld onder de titel Sketches by Boz, de bijnaam van zijn jongere broer Moses, die altijd verkouden was.

Back to top