In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Heel België danst de samba door kwalificatie WK2014 in Rio!

De Rode Duivels hebben zich op overtuigende wijze geplaatst voor het WK 2014 in Brazilië. Het team van coach Marc Wilmots droomt dan ook al van de finale in Rio de Janeiro. De sterren weten zich gesterkt door een soort Nederlandse 'Oranjegekte' die zich van de gehele natie meester heeft gemaakt.

Heel België kleurt straks zwart, geel en rood en danst bij elke goal de samba! Een betere inhaker is er voor ondernemers niet denkbaar, inspelen op voetbal scoort altijd. Personeel, klanten, clubleden, campinggasten of festivalbezoekers zullen een leuk WK-2014 geschenk zeker weten te waarderen en daardoor de naam van de gever langer herinneren.

Van Helden Relatiegeschenken speelt altijd met de punt naar voren en is al helemaal klaar voor de eindstrijd. Met een uitgelezen selectie relatiegeschenken in zwart, geel en rood.

Bekijk de speciale WK2014 pagina inspirerende WK-ideeën.

Persoonlijk advies
Heeft u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of direct bestellen? Neem dan contact op via 014 - 427 101 (ma-vr, 8-17 uur) of via het contactformulier of de Live Chat

Back to top