In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Heeft u al over uw Paasgeschenken nagedacht?

Je zou het nog niet zeggen maar het voorjaar is onderweg. Over een paar weken is het alweer Pasen. Hét moment om uw relaties en/of collega’s te verrassen met leuke Paasgeschenken. Nog maar weinig mensen geven geschenken met Pasen, terwijl dit juist een enorm exclusief en origineel moment is om uw werknemers of relaties in het (voorjaars)zonnetje te zetten.

Handige of actieve Paasgeschenken
Uiteraard heeft u met uw relaties het beste voor en kiest u een uniek cadeau. U kiest iets bijzonders, anders dan de standaard chocolade paaseitjes en paashazen. U kiest iets om uw relaties eens lekker mee te verwennen op een gezonde manier. U kunt bijvoorbeeld denken aan handige kookbenodigdheden, zoals een kookwekker in de vorm van een ei, om een lekkere paasmaaltijd op tafel te zetten. Of wat dacht u van een rugzak, frisbee, zonnehoed, strandbal of beach tennisset voor een heerlijk strandwandeling op zondag 4 april (eerste paasdag).

Relax Paasgeschenken
Maar die twee dagen zijn natuurlijk ook heerlijk om helemaal niets te doen. Lekker luieren op bed, heel de dag relaxen in die leuke bedrukte zitzak, sudokuspelletjes spelen, en ’s avonds heerlijk genieten van een massage of een heerlijk geurend bad.

Om u een overzicht te geven wat u bij Van Helden kunt verwachten hebben we voor u de 10 populairste Paasgeschenken op een rijtje gezet.

Top 10 Paasgeschenken
  1. Digitale fotolijst Ei
  2. Luxe kookwekker Ei
  3. Jamie Oliver Flaver Shaker
  4. Picknick Koeltas Ribbery (4 pers.)
  5. Opblaasbare strandbal
  6. Massagespin
  7. Sit en Joy zitzak
  8. Beach Tennisset
  9. Badsets
10. Snoeppot kleintje drop

Back to top