In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gepersonaliseerde pen binnen 48 uur geleverd

Innovatie is één van de kernwaardes van Van Helden Relatiegeschenken. De drukkerij en graveerinrichting van Van Helden behoorde al tot de meest geavanceerde van Europa maar aan het machinepark is opnieuw een state-of-the-art graveermachine toegevoegd. Hiermee kunnen razendsnel verschillende (voor)namen en boodschappen in de lettertypes Arial, Comic Sans en Times New Roman bijzonder scherp op pennen worden gestoken. Zelfs zo snel dat levering van grote series binnen 48 uur geen enkel probleem vormt. 

Ideaal voor bijvoorbeeld seminars of andere bijeenkomsten zoals trainingen en workshops waarvan de definitieve deelnemerslijst pas last-minute bekend is. Natuurlijk ook een prima geschenk bij uitreiking van een diploma, na ondertekening van een trouwakte of de overdacht van een huis bij de notaris. Een gepersonaliseerd geschenk heeft altijd een grote impact en de boodschap wordt dan ook niet snel vergeten! 

Klik hier voor meer informatie. U ziet dan meteen de 10 schitterende pennen waaruit u kunt kiezen!

Heeft u vragen over de levertijden? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 
014 - 427 101 of vul het contactformulier in.

Back to top