In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Geefmoment Tour de France; bidons, fietszadelhoes of bedrukte pet

Op 29 juni 2013 start de Tour de France, ook deze dag is een unieke dag om uw relaties te verrassen met een origineel relatiegeschenk

Wat is de Tour de France?
Een beetje wielerliefhebber kent de Tour de France. De Tour de France is de grootste internationale wielerwedstrijd op dit moment. Vrijwel iedere jonge wielrenner droomt ervan om later in de Tour de France te mogen rijden. De Tour de France duurt in totaal 3 weken. Er worden 21 etappes verreden, waarvan de lengte gezamenlijk ongeveer 3.500 km bedraagt. Traditioneel eindigt de Tour de France altijd met een etappe naar de Champs-Élysées. Dit is al sinds 1975 zo.

Het mooie weer komt eraan
Wanneer de zon schijnt en het lekker weer is gaan de meeste mensen de deur uit, ze gaan fietsen, lekker naar het strand of naar een zwembad. De meeste mensen pakken op de dagen met goed weer vaker de fiets. Dit is de geschikte tijd van het jaar om fiets relatiegeschenken weg te geven aan uw relaties. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke bidonfietslampensetoriginele FietszadelhoesDopper of een speciale fietskoelrugzak.

Bekijk hier alle Fiets relatiegeschenken

Persoonlijk advies
Heeft u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of direct bestellen? Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier of de Live Chat.

Back to top