In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Eco relatiegeschenken, wat zijn dat eigenlijk?

Duurzaamheid is belangrijk! Daarom bieden we naast de reguliere relatiegeschenken ook groene promotionele artikelen; oftewel de zogenaamde Eco Relatiegeschenken. Gewoon om weg te geven als waardering, om onder de aandacht te blijven of als verrassing in een actiemailing of tijdens een open dag, beurs of evenement. Hiermee kweekt u veel goodwill en het versterkt relaties en dat is belangrijk!

Wat is Ecologisch?
Het woord ecologisch is afgeleid van het woord Ecologie. Dit is de leer die zich bezig houdt met het natuurlijk evenwicht en dynamiek tussen planten en dieren in hun macro- en micro-omgeving. De term ecologisch heeft vaak de betekenis ‘met respect voor het natuurlijk evenwicht’.

Ingeo
Ecologische Balpen Ingeo is een goed voorbeeld van een eco relatiegeschenk. Deze pen is namelijk gemaakt van bio-kunststof. Deze kunststof is gemaakt van planten, niet van olie. De suikers uit de planten worden omgevormd tot biopolymeer. Ook is er een verminderde CO2 uitstaat tijdens het productieproces en word 80% van de gebruikte materialen automatische afgebroken door de natuur. Allemaal belangrijke punten als het gaat om een verantwoord product.

Ingeo is een jong bedrijf dat alleen producten vervaardigt die gemaakt zijn van planten en niet van olie. Ze willen voldoen aan de behoefte van de consument zonder het milieu en de natuur aan te tasten. Ze maken kunststof en vezels van planten waardoor ze plastic producten maar ook kleding kunnen maken.

Back to top