In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Duurzame tuinverlichting als relatiegeschenk

De achtertuin verandert steeds vaker in een tweede woonkamer, met loungesets, kussens en bloemen. Uiteraard mag de verlichting hier niet bij ontbreken. Geef uw relaties leuke tuinverlichting cadeau, bedrukt met uw logo en/of tekst. Uw naam komt zo de hele zomer in beeld. Natuurlijk staan uw relaties niet te wachten op snoeren en zoektochten naar vrije stopcontacten, maar dat hoeft ook niet meer. 

In het eco assortiment vindt u verschillende tuinlampen die werken op zonne-energie. De LED lampjes zijn voorzien van een aan/uit knop. Zo kunt u zelf bepalen wanneer uw tuin verlicht moet worden. De rvs tuinlamp heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Door de zilveren kleur past de solar lamp in iedere tuin. De zwarte solar lamp staat leuk tussen de bloemen.

De trend deze zomer is om een oosterse sfeer te creëren in de tuin. Dit kan o.a. door beelden, tuinposters en palmbomen. Breng het oosterse sfeertje ook terug in uw verlichting. De tuinlampion heeft een Japanse uitstraling en werkt uiteraard op zonne-energie. Voor uw tuin kunt u alle kanten op. Bekijk ook eens de lentebrochure voor nog meer inspiratie.

Back to top