In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Duurzame relatiegeschenken voor de Dag van de Duurzaamheid op 11-11-11

Het is tijd voor duurzame relatiegeschenken! Op 11 november wordt voor de derde keer de Dag van de Duurzaamheid georganiseerd. De organisatie Urgenda roept alle bedrijven, particulieren, gemeenten, scholen en provincies op om in actie te komen en duurzame activiteiten te organiseren.  Ze willen de duurzame ontwikkeling daadwerkelijk versnellen om zo tot een kantelpunt naar een duurzame samenleving te komen.

Duurzame activiteiten
Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals een Duurzame Ondernemer Verkiezing, voorleesactie en een zoektocht naar het duurzaamste idee van... en nog veel meer. Ook ú kunt meedoen aan de Dag van de Duurzaamheid.

Doe mee met de Dag van de Duurzaamheid
Ook u kunt met uw bedrijf een bijdrage aan de Dag van de Duurzaamheid. Laat uw relaties zien dat ook u met uw bedrijf een steentje bijdraagt aan een beter milieu en verras ze op 11 november met een duurzaam relatiegeschenk. Veel bedrijven doen al aan MVO en stellen het erg op prijs als relaties dat ook doen.

Top 5 Duurzame relatiegeschenken
1. Eco pennen
2. Eco tassen
3. Eco notitieboekjes
4. Eco textiel
5. Eco lanyard

Back to top