In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Draagtas en schoudertas zeer effectief als relatiegeschenk

De draagtas of schoudertas is als relatiegeschenk een zeer effectief communicatiemiddel. De tassen zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of juist een opvallende slogan of boodschap.

Opvallen met een tas
Ontwerp een opvallende tas en val op! Een tas wordt ongemerkt toch door veel mensen gezien. Zeker op beurzen en evenementen maar ook wanneer u van de winkel naar huis loopt komt uw bedrijfsnaam/logo onder ogen van heel veel mensen. Een goed gekozen draagtas is relatief goedkoop en heeft door de bedrukking van de tas een enorme toegevoegde waarde voor uw bedrijf en zorgt voor effectieve reclame, wat wilt u nog meer?

Top 5 populaire draagtassen en schoudertassen
1. Draagtas Eco Vilt  Nieuw!
2. Nonwoven Schoudertas Baggy Nieuw!
3. Promotietas Many
4. Opvouwbare tas XXL solid Milieuvriendelijk!
5. Shopper Virginia

Geschiedenis boodschappentas
Tot en met de jaren 60 van de twintigste eeuw was het heel normaal dat iedereen een eigen tas mee nam naar de winkel. In de jaren 70 gaat men met reclame bedrukte plastic tassen weggeven om de boodschappen in te doen. Eind jaren 90 beseft men dat het gratis weggeven van plastic tassen erg belastend is voor het milieu en moet men gaan betalen voor de tassen. Hierdoor wordt hergebruik van tassen gestimuleerd.

Back to top