In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Dopper: de trendy drinkfles die staat voor duurzaamheid

Heeft u de Dopper drinkfles al? De Dopper is niet alleen trendy en handig voor onderweg. De Dopper is ook duurzaam en zorgt voor een groot en effectief bereik bij uw doelgroep.

De Dopper is Dutch Design, ontworpen door Rinke van Remortel en beloond met een eervolle vermelding van de Reddot design awards. Het succes van de Dopper drinkfles is enkele jaren geleden begonnen door oprichter en eigenaar Everaart. Hij heeft als doel alle petflessen de wereld uit te bannen en schoon kraanwater voor iedereen toegankelijk te maken. Dit ging niet altijd zo eenvoudig. Als een ware ondernemer heeft Everaart geleerd van fouten en nu is de Dopper drinkfles een wereldwijd succes.

Duurzame drinkfles met een doel

Het plastic afval is enorm en een groot deel van dit afval bestaat uit plastic flesjes. De Dopper is gemaakt van  'veilige' grondstoffen die Cradle2Cradle gecertificeerd zijn. Daarnaast wordt de uitstoot die de productie veroorzaakt gecompenseerd door de investering in windmolenprojecten. Everaart wilt met de Dopper de petflessen uit de wereld bannen. Bovendien is kraanwater een stuk goedkoper. Één waterflesje in de winkel is ongeveer even duur als 1000 liter kraanwater. Helaas is in veel landen kraanwater nog niet vanzelfsprekend. Daarom wordt een deel van de omzet geïnvesteerd in de Dopper Foundation. Samen met Simavi ondersteunen zij drinkwaterprojecten in Nepal.

Een persoonlijke boodschap op een duurzame fles

Heeft u nog geen Dopper of wilt u uw relaties verrassen met een duurzame drinkfles? Wij bieden u diverse dopper drinkflessen welke u kunt bedrukken met een logo en/of een persoonlijke tekst. Bovendien zijn de Dopper drinkflessen direct uit voorraad leverbaar.
Wilt u meer lezen over het verhaal van Everaarts, neem dan een kijkje op onze blog en laat u inspireren.

Back to top