In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De veelzijdigheid en mogelijkheden van relatiegeschenken

Bijzonder aan relatiegeschenken is de veelzijdigheid, gerichtheid en effectiviteit. Door zeer gericht relatiegeschenken uit te zoeken, bij een bepaalde situatie, is het mogelijk om relaties te versterken of nieuwe klanten aan te trekken. De kosten zullen per bereikte relatie hoger liggen dan bij veel andere media maar zullen wel veel meer effect hebben. Zoals we u al eerder bericht hebben, onderstrepen meerdere onderzoeken de kracht van relatiegeschenken en de impact op de ontvanger.

De kracht van een relatiegeschenk
Met een relatiegeschenken kunt u een relatie bedanken voor getoonde trouw in het afgelopen jaar, bijvoorbeeld met een kerstgeschenk. U kunt een leuk en origineel relatiegeschenk gebruiken om bij potentiële klanten de aandacht te trekken en ze aan uw bedrijf te binden. Maar een relatiegeschenk kan ook een relatie redden mocht dit nodig zijn. Dit is de kracht van een relatiegeschenk. Dit zal nooit bereikt kunnen worden met een tv reclame, krantenadvertentie of flyer. Deze middelen zijn goed om de massa te bereiken voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf maar om een positief beeld aan uw bedrijfsnaam te verbinden is toch echt meer nodig!

Relatiegeschenken bedrukken
Laat uw relatiegeschenken bedrukken zodat uw logo of bedrijfsnaam te allen tijde in het zicht van uw relaties is en blijft. De meeste relatiegeschenken in het assortiment kunnen worden voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of reclametekst via bedrukken, borduren, graveren en nog veel meer.

> Bekijk hier de bedrukkingsmogelijkheden

Wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk en het juiste moment van geven? Neem dan contact op via 014 –  427 101 of via het contactformulier.

Back to top