In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De Stylus pen: nieuw in het assortiment

Sinds kort vindt u in het assortiment twee nieuwe Stylus pennen, de Balpen Sense en Rollerball Tippet. Een stylus pen is een pen met aan de achterkant een rubber dopje dat gebruikt kan worden om touchscreens mee te bedienen. U kunt de stylus pen gebruiken voor bijvoorbeeld een iPad of iPhone.

In een wereld waar steeds meer digitaal geregeld wordt, tieners niet meer zonder mobiel kunnen en een zakenoverleg met een tablet ipv
 een laptop wordt gehouden kan niemand meer zonder stylus pen.

Kies voor een Stylus pen
In het assortiment kunt u kiezen uit een stylus balpen en een stylus rollerball. Beiden zijn nu al zeer populair en ook grotere aantallen zijn direct leverbaar. Bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam zijn ze ook nog eens zeer effectief als relatiegeschenk en hebben ze meer attentiewaarde.

Stylus pen: Balpen Sense - vanaf € 0,89 per stuk incl. opdruk
Balpen Sense is een aluminium balpen met een zwartschrijvende vulling en draaimechanisme. Deze stylus pen is te bestellen in de kleuren zwart, groen, rood, blauw, paars en zilver. Zeker met bedrukking van uw tekst, logo of bedrijfsnaam een zeer effectief relatiegeschenk!

Back to top