In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De stappenteller, een sportief en origineel relatiegeschenk voor uw medewer

Heeft u er weleens over nagedacht om een stappenteller aan uw medewerkers cadeau te doen? Een stappenteller, ook wel pedometer genoemd, is een leuk  en origineel relatiegeschenk dat ook nog een positief effect op uw medewerkers heeft! Ze worden gezonder, voelen zich fitter en zullen beter geconcentreerd aan het werk gaan.

Tel uw stappen
Een mens loopt, zo blijkt, gemiddeld 6.000 stappen per dag. Personen met een zittend beroep komen waarschijnlijk niet verder dan 2.000 tot 3.000 stappen per dag. Studies hebben aangetoond dat mensen 10.000 stappen moeten maken om voldoende beweging te hebben per dag, maar beter is nog om 14.000 stappen te zetten. Door met een stappenteller te lopen gaan mensen bewust meer lopen en is de kans groot dat de gezonde 10.000 stappen worden gehaald.

Een stappenteller stimuleert. Daarnaast zit er een competitie-element aan vast. Wanneer u merkt dat u niet genoeg bewogen heeft of geen vooruitgang boekt, bent u sneller geneigd om een tandje bij te zetten. U wilt uzelf overtreffen of vergelijken met familie of vrienden.

Beter presteren
Voordeel van een stappenteller is dus dat het de mens aanzet tot meer beweging. Dit is niet alleen goed voor je hart en gewicht maar het zorgt ook voor strakke billen en benen. En misschien nog wel belangrijker; het afweersysteem en humeur krijgen een oppepper. Kortom u bent en voelt zich fitter waardoor u beter kunt presteren. Een ideaal relatiegeschenk voor uw medewerkers deze zomer want er gaat niets boven een rondje in de buitenlucht op een mooie zwoele zomeravond.

Back to top