In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De Samballoon, het fanartikel om uw favoriete ploeg aan te moedigen?

Bestel nu de Samballoon!
De Samballoon is een origineel, opvallend en unieke gadget die heel effectief te gebruiken is tijdens o.a. sportevenementen zoals de Tour de France, de 2daagse van Blankenberge en Formule 1 op Spa Francochamps. U kunt op een leuke manier uw favoriete ploeg aanmoedigen!

De Samballoon is op te blazen én weer leeg te laten lopen doordat de ballon op een kunststof houder met ventiel vast zit. De ballon is ook makkelijk te vervangen mocht deze defect raken. Bij heen en weer schudden maakt het een leuk geluid net als een echte sambabal. 

De houder (incl. halskoord) is met reclame te bedrukken. Ook de ballon kunt u laten bedrukken maar dan heeft het een iets langere levertijd. De ballon is leverbaar in de kleuren blauw, wit, oranje, geel, groen en rood.

De Samballoon is al te verkrijgen vanaf slechts € 1,39 per stuk incl. het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur op 1 zijde van de houder. De basisinstelkosten voor dit artikel bedragen € 29,00 voor de eerste kleur/zijde.

Natuurlijk zijn er ook nog andere relatiegeschenken te bedenken voor evenementen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een koeltas, sleutelhanger met lampje of flessenopener maar ook de poncho ball is een zeer handig en uniek artikel.

Heeft u speciale wensen?
Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier. Het Van Helden Verkoopteam helpt u graag!

Back to top