In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De relatiegeschenken brochure voor de lente is uit!

De lentebrochure van 2014 zit volop inspiratie voor het komende lenteseizoen. Spring eruit tijdens de lente met talloze nieuwe relatiegeschenken. Uniek dit voorjaar is het grote internationale evenement: het WK 2014 in Rio. Bereidt u voor op dit unieke evenement met onze unieke relatiegeschenken in de nationale kleuren van België. Met de WK relatiegeschenken schiet u zeker raak.

In de lentebrochure vindt u onder andere pennen (p. 3) in leuke kleurtjes en modellen met ruim 300 meter schrijfplezier en handige premiums voor op de fiets (p. 13), zoals de zadelhoes en fietsbel met kompas. Ook is er een unieke WK brochure uitgebracht. Hier vindt u vele WK supportersartikelen om de rode duivels aan te moedigen.

LENTE ACTIE:
Plaatst u nu een bestelling (aankoopwaarde van min. € 500,-), dan ontvangt u nu een gratis mini-koelkast voor in de auto. Hiermee houdt u uw drankjes heerlijk koud in de warme lentedagen. Optimaal genieten dit voorjaar? Bij een bestelling met een aankoopwaarde van min. € 1.000,- ontvangt u een gratis soundmachine. Uw lentedagen worden zo altijd een feestje.

Back to top