In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De pen maakt het verschil; laat uw pen bedrukken die past bij uw bedrijf

Pennen doen het op kantoor nog altijd goed. Ondanks de concurrentie van digitale middelen en het toenemend belang dat wordt gehecht aan het paperless werken worden pennen voor allerlei verschillende doeleinden ingekocht. Als aanvulling op het marketingbeleid met opdruk van bedrijfslogo en adresgegevens, in luxere uitvoering als relatiegeschenk of gewoon als gebruiksvoorwerp op het bureau en in de vergaderzaal, de pen is nog altijd springlevend!

Een pen met een mooie vormgeving, goede uitstraling en goede gebruikskwaliteiten kan uw organisatie op een persoonlijke manier onder de aandacht brengen, zeker als relatiegeschenk aan het einde van het jaar. Maar met een estetisch vormgegeven pen kunt u zich op beurs of een congres ook marketingtechnisch van de concurrent onderscheiden. Hieronder vindt u een aantal opties die hiervoor zeker ingezet kunnen worden. U wordt toch ook graag met een mooit vormgegeven pen gezien, bij praktisch gebruik en bij deftigere aangelegenheden?!

Hieronder vindt u een Top 5 van de meest populaire en nieuwste bedrukte pennen

Top 5 bedrukte pennen
1. Balpen Montana
2. Balpen Java
3. Balpen Nebraska
4. Houten balpen Victoria
5. Balpen Smiley

Back to top