In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De ideale pen voor zorgsector; ziekenhuizen, apotheken, huisartsenpraktijk

In een omgeving waarbij hygiëne heel erg belangrijk is, is de iProtect antibacteriële balpen een zeer geschikte relatiegeschenk.

Bacteriën voor 99,9% gedood
Een actieve stof in de balpen en de drukinkt zorgt voor een antibacteriële werking. Veel bacteriën, schimmels en andere organismen die zo met het blote oog niet zichtbaar zijn worden voor 99,9% gedood binnen 24 uur. Dit is klinisch bewezen!

Deze iProtect antibacteriële balpen is daarom verantwoord te gebruiken en als relatiegeschenk weg te geven door zorginstellingen zoals ziekenhuizen, apotheken, huisartspraktijken, zorgverzekeraars, tandartsen en bejaardentehuizen.

Een gezond en hygiënisch milieu
De pen kan gebruikt worden voor interne promotieacties maar ook richting externe relaties kun je met deze balpen een extra boodschap meegeven, namelijk dat u 100% rekening houdt met een hygiënisch milieu en gezonde leefomgeving. Tip! Goed om dit bijvoorbeeld in een begeleidende brief duidelijk te maken. De pen is te bedrukken met uw logo of reclametekst.

De balpen heeft een drukknop, blauwschrijvende vulling en is leverbaar in de kleur wit met de drukknop en clip in de kleuren: zwart, donkerblauw, groen, kobaltblauw, rood en geel.

Meer zorg relatiegeschenken?
Kijk dan op onze speciale zorgpagina voor nog meer keuze zoals EHBO-sets, pillendoosjes, markeerstift model injectiespuit, en stappentellers.

Contact
Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of bij het bestellen van uw (zorg)relatiegeschenken. Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top