In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Dag van de klant; zaterdag 26 september 2009

Op de Dag van de Klant bedanken de zelfstandige ondernemers hun klanten voor het vertrouwen. Ieder jaar op de vierde zaterdag van september vindt de Dag van de Klant plaats.
Zaterdag 26 september 2009 wordt dit groots en uniek klantenfeest in Vlaanderen voor de tweeëntwintigste keer door UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, georganiseerd.

Bedankt voor uw vertrouwen
Op zaterdag 26 september zeggen de zelfstandige ondernemers op een sympathieke manier hun klanten: "U bent mijn klant. Dat is meer dan de moeite waard. Ik engageer me om die goede relatie ook in de toekomst te koesteren."

Want de band tussen klant en zelfstandige is uniek. Dat kan geen enkel grootbedrijf op dezelfde manier waarmaken. Welke mooie woorden ook gebruikt worden.

Grijp de Dag van de Klant aan om uw relaties in het zonnetje te zetten. Geef een leuk relatiegeschenk, attentie of bedankje weg. Uiteraard zorgen wij meteen voor een mooie opdruk van uw logo of promotietekst. De Veiligheidsset Dekoli is een goede tip om weg te geven. U wenst uw relaties toch ook alle veiligheid bij pech onderweg?

Bekijk ook alle andere 'Veiligheid Relatiegeschenken'.
Back to top