In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Dag van de Klant - 25 september 2010

Op de Dag van de Klant staat uiteraard de klant centraal. Zet u ook uw klanten in het zonnetje en trakteert u ze op een leuk bedankje of relatiegeschenk?

De slogan van De Dag van de Klant 2010 is: Dag in Dag uit voor u in vorm. We gaan weer voluit voor klantvriendelijkheid en persoonlijk contact, vakmanschap en vertrouwen.

Dag in Dag uit voor u in vorm
Om aan te sluiten bij de slogan van de 'Dag van de Klant 2010' kunt u natuurlijk denken aan een uniek of ludiek sport relatiegeschenk. U vindt allerlei sport relatiegeschenken zoals bidons, stappentellers, voetballen, tennissets, golf artikelen, een springtouw en bv. een dartbord op de speciale Sport pagina in de Van Helden Webshop.

Omdat u iedere dag voor uw klanten klaar staat moeten u en uw personeel ook in vorm zijn. Wellicht ook een goed moment om uw personeel een bedankje te geven?

Dag van de Klant 2010
Dit jaar wordt voor de 23e keer de 'Dag van de Klant' gevierd in België. Met de Dag van de Klant willen we op een spectaculaire manier de klanten bedanken voor het vertrouwen. Daarnaast vragen we aandacht voor de sociale, maatschappelijke en economische rol van betekenis die zelfstandige ondernemers elke dag opnieuw vervullen. Mensen die elkaar ontmoeten, gezelligheid, vakmanschap, lokale tewerkstelling, een persoonlijke dienstverlening ... het komt allemaal op rekening van de zelfstandige ondernemers.

Kijk voor het uitgebreide assortiment relatiegeschenken in de Van Helden Webshop. Links in de menubalk kunt u kiezen uit verschillende rubrieken zoals Schrijfwaren, Premiums en Outdoor & Vrije tijd maar u kunt ook eens een kijkje nemen bij de verschillende thema's zoals Reizen, Wellness en Eten & Drinken.

Persoonlijk advies
Voor persoonlijk advies en bij vragen kunt u contact opnemen via 014 - 427 101 of via het contactformulier. Wij wensen u een leuke Dag van de Klant!
Back to top