In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Creatief tijdens de kerst met relatiegeschenken

De dagen zijn kort en het weer is zelden om over naar huis te schrijven tijdens de kerstperiode. Logischerwijs worden de meeste activiteiten binnenshuis ondernomen en niet zelden zijn die creatief van aard. Zelfs in de huidige tijd van internet, gamen en bluerays zijn knutselen en schilderen nog altijd populair bij jong en oud.

Een doe-het-zelf kerstgeschenk in de vorm van een zelf te beschilderen mok (3305) wordt dan ook zeer gewaardeerd en vol trots aan familie en vrienden getoond. Nu kan deze niet bedrukt worden met uw logo, maar als familie en vrienden de vraag stellen: wat leuk, hoe kom je daar aan? Zal uw naam genoemd worden en doet uw reclame-euro opnieuw zijn werk! Er zijn maar weinig communicatiemiddelen waar dat van gezegd kan worden! Dus laat ook uw eigen creativiteit de loop en geef al uw relaties een leuk geschenk met kerst. Klik hier voor enkele inspirerende kerstvoorbeelden of blader door de complete catalogus.

Back to top