In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Chocolade relatiegeschenken, een zoet geschenk

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk wat zeker in de smaak valt bij uw relaties? Met een full colour bedrukte chocoladereep maakt u uw relaties zeker blij. Chocolade stimuleert de hersenen positief dus kan een reep chocolade een positieve bijdrage leveren aan uw relaties.

U kunt kiezen tussen witte chocolade, melk chocolade of pure chocolade.

Napolitain Chocolade
Echte Belgische chocolade in een tablet met wikkel in de showroom, bij de receptie, bij een presentatie of als bedankje. Een chocolade tablet is een leuk reclame artikel dat altijd zeer geliefd is en in de smaak valt.

Chocolade relatiegeschenken: voor speciale gelegenheden of gewoon zomaar
Of het nu gaat om een relatiegeschenk voor feestdagen zoals Kerst en Pasen of voor gelegenheden als een jubileum of een opening, van chocolade wordt iedereen blij. Ook in de horeca is chocolade een smaakvol binnenkomertje of aandenken bij de koffie of het dessert. 

Wilt u uw relaties een origineel relatiegeschenk geven op feestdagen of gewoon zomaar? Dan is de chocoladereep voor u het perfect smaakvolle relatiegeschenk, verpakt in cadeauverpakking heeft u het ideale cadeau om daarmee uw naam onder de aandacht te brengen. Klik hier voor alle chocolade relatiegeschenken.
 

Back to top