In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Breng het winterweer in kaart met bedrukte weerstations

Onze buurlanden maken langzaamaan plaats voor de winter. Het zal niet lang meer duren tot de stappenteller met logo voor een wandeling door het bos plaats maakt voor een bedrukte sneeuwschep. Zal het koufront over ons land trekken en krijgen we eindelijk winterweer of wint de warmte en gaan we langzaam richting de lente? Dat zijn vragen die in ieders hoofd spelen.

Help u relaties het winterweer duidelijk in kaart te brengen door ze een bedrukte weerstation cadeau te geven. In ons assortiment vindt u diverse weerstations. Kies voor een eenvoudige weerstation met duidelijke informatie of ga voor een uitgebreide met digitale grafieken. Een leuk geschenk voor uw collega’s zijn de weerstations met fotolijst. Onmisbaar op het bureau en uw naam en/of logo komt iedere dag positief in beeld.

Mocht het winterweer echt komen, houdt u relaties dan warm met winterse geschenken zoals een bedrukte ijskrabber of warmtepads bedrukt met uw logo. Blader ook eens door de winterbrochure voor nog meer winterse inspiratie en talloze nieuwe artikelen.

Back to top