In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bodywarmer relatiegeschenk, verwarmd uw relaties.

Het weer in Belgie is nogal eens wisselvallig. Na een paar warme dagen is er nu weer een sterke wind en valt er hier en daar een bui. Zeker voor de mensen die in een branche werkzaam zijn waarbij je veel binnen en buiten moet werken, zoals in de bouw. Maar ook de akker- en tuinbouw is een bodywarmer een handig kledingstuk. Zeker als je steeds van binnen naar buiten loopt of andersom zorgt het ervoor dat je geen kou vat. Verder is een bodywarmer ook een veel gedragen kledingstuk bij evenementen en promotionele acties.

De bodywarmer is een sportief en zeer handig kledingstuk dat goed ingezet kan worden voor de promotie van uw bedrijf. Zeker wanneer u uw bedrijfsnaam of logo op de voor- en/of achterkant laat drukken. Bedruk het in een felle kleur of kies een pakkende of unieke boodschap. U zult zeker opvallen.

Wat is een bodywarmer?
De bodywarmer is een mouwloos jack dat de torso beschermd tegen wind en kou. Een bodywarmer wordt voornamelijk in het voor- en najaar gebruikt. De bodywarmer wordt meestal gemaakt van parachutestof en soms gevoerd met fleece voor een extra zacht en warm gevoel. De vulling is dons of een synthetische wattine.

Back to top