In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bezoek ons van 21-25 november op de Horeca Expo in Gent

Van 21 t/m 25 november 2010 kunt u ons vinden op de beurs Horeca Expo te Gent. Let op! Dit jaar staan we op de beurs in een andere hal, namelijk; Hal 2, standnummer 2414.

Wanneer u nog op zoek bent naar effectieve Kerst- en/of Eindejaarsgeschenken gerelateerd aan de Horeca dan kunnen wij u daarbij op de beurs persoonlijk adviseren. U kunt ook alvast een kijkje nemen op Vanhelden.be/horeca.

Actie! Bij bestelling op de beurs ontvangt u uiteraard een leuke verrassing!

Informatie Horeca Expo
Horeca Expo heeft dit jaar een volledig nieuwe look & feel. U kunt uitgebreid proeven van het beste en grootste aanbod en de allernieuwste ontwikkelingen in de sector. Nergens anders vindt u zoveel kwaliteit, informatie en verfrissende ideeën voor alle segmenten bijeen! Daarnaast is er op de Horeca Expo een breed scala aan workshops, demo’s, wedstrijden en seminaries.

Kijk voor meer informatie op www.horecaexpo.be. Hier kunt u zich ook registreren voor gratis toegang. Doet u dit niet dan is entree € 40,-. 

Back to top