In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bestel Valentijn relatiegeschenken voor uw 'geliefde' relaties en werknemer

Valentijnsdag (14 februari) is dé meest romantische dag van het jaar. Dus, ook een perfect moment om uw ‘geliefde’ relaties en medewerkers op een grappige wijze in het zonnetje te zetten met leuke Valentijn cadeautjes. Ze zullen verrast zijn én bij uw relaties komt uw bedrijf weer extra onder de aandacht.

De eerste Valentijn relatiegeschenken
De eerste Valentijn relatiegeschenken werden uitgedeeld in de zeventiende eeuw, maar pas in de negentiende eeuw was de verkoop ervan aan een echte opmars toe. Chocolade als Valentijn relatiegeschenk deed pas op het einde van de negentiende eeuw zijn intrede. Tegenwoordig worden maar liefst 85% van alle Valentijn cadeautjes aangekocht door vrouwen.

Valentijn tips
Om u een beetje op weg te helpen vindt u hieronder een top 5 van populaire Valentijn relatiegeschenken.

1. Mok Heart vanaf € 3,09
2. Anti stress hart vanaf € 0,69
3. Paraplu hart vanaf € 12, 45
4. Teddybeer Cuddle met hart van € 3,95 voor maar € 1,09
5. Veiligheidslamp hart vanaf € 0,73

Bovenstaande tarieven zijn allemaal per stuk en inclusief bedrukking.

2 Valentijn legendes:
Volgens de legende kwam een jong stel bij bisschop Valentijn met het verzoek hen te trouwen. De man was een heidense soldaat, de vrouw een Christen. Valentijn vond de liefde zwaarder wegen dan de wetten van de keizer en huwde het stel. Al gauw kwamen meerdere paren met hetzelfde verzoek. Hij werd aangegeven en gearresteerd. Toen hij voor de keizer moest verschijnen probeerde hij die te bekeren. Claudius voelde zich beledigd en liet Valentijn martelen en onthoofden. Dat gebeurde op 14 februari. Voor het vonnis werd uitgevoerd, zag hij nog kans het dochtertje van de gevangenisbewaarder een briefje toe te stoppen. Van je Valentijn, stond erop.

Back to top