In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bestel Valentijn gadgets voor uw 'geliefde' relaties

Valentijnsdag (14 februari) is dé meest romantische dag van het jaar. Dus, ook een perfect moment om uw ‘geliefde’ relaties en medewerkers op een grappige wijze in het zonnetje te zetten met leuke Valentijn gadgets. Ze zullen verrast zijn én bij uw relaties komt uw bedrijf weer extra onder de aandacht. Het versterkt relaties en dat is belangrijk!

De eerste Valentijn relatiegeschenken
De eerste Valentijn relatiegeschenken werden uitgedeeld in de zeventiende eeuw, maar pas in de negentiende eeuw was de verkoop ervan aan een echte opmars toe. Chocolade als Valentijn relatiegeschenk deed pas op het einde van de negentiende eeuw zijn intrede. Tegenwoordig wordt maar liefst 85% van alle Valentijn gadgets aangekocht door vrouwen.

Valentijn tips
Om u een beetje op weg te helpen vindt u hieronder een top 5 van populaire Valentijn gadgets.

1. Mok Heart
2. Anti stress hart
3. Paraplu hart
4. Pluche aap Love
5. Sleutelhanger hart


Leuke weetjes over Valentijn. Wist u al dat…
in sommige culturen een vrouw voor Valentijn, kleding van haar aanbidders krijgt. Als de vrouw het kledingstuk beslist te houden, betekent dit dat ze zijn voorstel om met hem te trouwen aanvaardt.

ongeveer 3% van alle eigenaren van huisdieren een Valentijnskaart of relatiegeschenk aan hun hond of kat geeft?
Back to top