In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bestel nu Philips relatiegeschenken online en tegen de scherpste prijzen

Leuk als relatiegeschenk, maar zeker origineel als kerstgeschenk en/of eindejaargeschenk. Kies een van de Philips artikelen en weet zeker dat u opvalt bij uw relaties. 

Philips assortiment
Nieuw op Vanhelden.be is het a-merk Philips. In het Philips assortiment vindt u o.a. een Philips Wake-up Light voor in de slaapkamer, Philips Blender, Philips Tosti-apparaat, Philips Waterkoker en Philips Broodrooster voor in de keuken. De Philips artikelen kunnen niet bedrukt worden met uw logo.

Een kerstgeschenk van Philips
Philips is een kwalitatief A-merk met een grote bekendheid. U zult zeker indruk maken op uw relaties met zo’n luxe kerstgeschenk. Uw relaties verwachten misschien een kerstpakket zoals ieder jaar, maar dit jaar verrast u ze met bijvoorbeeld een Philips Wake-up Light. Dat zullen ze iedere morgen herinneren als ze aangenaam en uitgerust wakker worden van een gesimuleerde zonsopkomst en het geluid van bv. een kabbelend beekje.

Vragen en contact
Wilt u meer weten over onze A-merken of heeft u een vraag over een van onze producten of uw bestelling? Neem dan contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 014 - 427 101.

Back to top