0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bella bedrijfs- en promotiekleding

Bella is een jong kledingmerk, dat zich voornamelijk richt op de dames. Het bijzondere van dit merk is dan ook dat het is opgericht door twee mannen. De bedrijfs- en promotiekleding die ze ontwikkelen is van zeer hoge kwaliteit, zit lekker en geeft een nette en verzorgde uitstraling aan uw personeel of promotieteam. 

Bella bedrijfskleding bedrukken
Het assortiment van Bella op Vanhelden.be bestaat onder andere uit
t-shirts, sportbroeken en vesten. Alle kleding van Bella kunt u laten bedrukken met uw bedrijfnaam of logo. Voor de bedrukking van uw Bella bedrijfs- en promotiekleding wordt gebruik gemaakt van de zeefdruktechniek.

De Zeefdruktechniek
Na het maken van een film van uw logo wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht door UV licht. De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden op de plaats van het beeldmerk / logo gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Ook fullcolour behoort tot de mogelijkheden. Voor textiel kan zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt. Naast textiel kan de zeefdruk methode ook worden toegepast op paraplu’s, sporttassen en vlakke kunststof producten als aanstekers, maar ook pennen.

Voor alle Bella bedrijfs- en promotiekleding kunt u terecht op de speciale merkpagina van Bella. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via 014- 427 101 of via het contactformulier.

Back to top