In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bekijk hier het relatiegeschenk: Aanbieding van de Maand oktober!

Graag vragen we uw aandacht voor de nieuwe Relatiegeschenken Aanbieding van de Maand oktober:

> 40 % korting op de A4 schrijfmap Silver

Van € 13,55 nu al vanaf € 8,13 per stuk

*De actie is geldig t/m 31 oktober 2011 en zolang de voorraad strekt.

De Schrijfmap is een perfect relatiegeschenk dat dienst kan doen als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Een mooie, luxe eyecatcher op ieder bureau. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw logo er netjes opkomt zodat alle relaties de schrijfmap aan uw naam/logo koppelt.

Het tarief per stuk is inclusief het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur op de voorzijde onderaan de schrijfmap. De kunstlederen schrijfmap heeft een ritssluiting en een groot insteekvak aan de buitenkant.

Aan de binnenzijde van de schrijfmap kan u heel wat documenten kwijt in een groot insteekvak en ritsvak. Ook zitten er in de schrijfmap 6 creditcardvakken, een visitekaartvakje, penlus en een apart vakje voor eventueel een bankpas.

Het zilverkleurige deel aan de voorkant van de schrijfmap geeft een eigentijds design aan de map waardoor hij zeker opvalt op ieder bureau. Een geschenk wat zeker gewaardeerd wordt. Deschrijfmap is leverbaar in de kleur zwart en wordt per stuk verpakt in een doos.

Ga naar de Aanbieding van de Maand oktober en bestel>

Contact
Wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze of bij het bestellen van uw relatiegeschenken. Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top