In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bedrukking textiel en kledij

Op zoek naar kleding om te bedrukken? Van Helden levert verschillende soorten textiel en kledij om te bedrukken met uw logo, naam, slogan, adresgegevens, kreet of andere opdruk. Herkenbaar zijn tijdens een beurs of evenement? Naamsbekendheid vergroten of nieuw logo promoten? Of gaat u op vakantie met een groep, en zoekt u een mooie manier om eenheid en herkenbaarheid te creëren? Bij Van Helden bedrukt u alles van t-shirts tot polo’s en dikke winterjassen tot zachte badjassen. Het bestellen van kledij in verschillende maten, bijvoorbeeld S t/m L, is geen enkel probleem: geef dit aan in het opmerkingenveld en wij gaan het in orde maken.

Bij bedrijven is de stevige katoenen polo een favoriet voor bedrukking: deze kan wel tegen een stootje en is dus perfect voor intensief gebruik. In de horeca branche is het bedrukken van een schort of blouse populair: laat het logo van uw café, hotel of restaurant groot bedrukken in één of meerdere kleuren om uw personeel herkenbaar te maken voor de gasten, en uw gastvrijheid nog eens te benadrukken. Werken uw relaties, werknemers of collega’s in een magazijn? Daar kan het nog wel eens fris zijn – een bodywarmer met opdruk is dan een welkom kledingstuk dat men graag aan zal trekken.

Op het meeste textiel zijn verschillende drukposities mogelijkheid, alsook meerdere posities: bijvoorbeeld uw logo zowel klein op de borst als groot op de achterkant bedrukt. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden!

Alle promotietextiel »

Back to top