In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Baloise België Tour: een mooi promotiemoment

Woensdag 27 mei is het weer zover: de Ronde van België gaat van start. Terwijl de renners in Italië met de laatste loodjes bezig zijn, strijdt men van 27 tot en met 31 mei in België om de eindwinst in de altijd spannende Ronde van België. De winnaar zal dit jaar van goede huize moeten komen, met zowel een tijdrit, een kasseienrit met onder andere de Paddestraat en een Ardennenrit waarin de koers traditiegewijs ontploft. Vlaanderen en Wallonië zullen zich weer van de beste kant laten zien tijdens dit festijn dat veel bekijks trekt. Een mooi moment om met uw bedrijf, naam en/of logo onder de aandacht te komen van het toegestroomde publiek.

Fiets- en koersartikelen bedrukken

U kunt inspelen op dit promotiemoment door geschenken te bedrukken die bij het evenement passen. Daarbij kunt u denken aan het bedrukken van bidons, bijvoorbeeld van het bekende merk Tacx. Stevig uitpakken? Bedruk een bidon volledig rondom in full-color. Een ander artikel dat uitstekend bij de Ronde van België of een andere wielerkoers past is natuurlijk de sleutelhanger Wielrenner in chique geschenkverpakking. Voor de fanatieke wielertoeristen zijn praktische geschenken zoals de fietslampjes of een rugzakje erg geschikte keuzes. Komt u er niet uit? U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers voor tips en adviezen.

Meer informatie over de Ronde van België

Back to top